Välkommen till föräldramöte!

Vill du veta mer om hur läget är när det gäller användning av alkohol och droger bland ungdomar i Varberg?

Känner du att du behöver mer information och vill veta hur vi tillsammans kan arbeta förebyggande och vad du kan vara uppmärksam på som förälder?

Då är den här kvällen för dig!

När? Måndagen den 3 april kl. 18.00-19:30
Var? Rolfstorps skola, Sal 5
Vem? Föräldrar och andra intresserade vuxna
Fika? Säljs av Himledalens Föräldraföreningen under kvällen

Föreläsningen genomförs av Polisen, även representanter för Fritidsgårdarna medverkar.

Tidigare denna dag träffar polisen och ungdomsmottagningen eleverna i åk 7-9 kring samma tema. Kvällens föreläsning är en möjlighet för dig som förälder att få samma information och på så sätt kunna fortsätta samtalen hemma.
Alla föräldrar på Himledalens skolor är välkomna till kvällens föreläsning oavsett i vilken årskurs eleverna går. Detta är viktigt för all vuxna!

Vi behöver veta ungefär hur många som kommer på föräldramötet för att planera kvällen. Använd länken och anmäl dig: