Rolfstorp och Skällinge skolor:

Föräldramöten:

Jag vill tacka för trevliga föräldramöten under föregående vecka. Känns positivt och att det kommer att bli en bra samverkan mellan hem och skola. Vill passa på att påminna om konstituerande möte för föräldrasamverkan för Himledalens skolor 1/10 klockan 1900 på Rolfstorp skola. Separat inbjudan finns på hemsidan.

På ett av föräldramötena kom en fråga upp om en gemensam hemsida för våra tre skolor, och vi håller nu på att titta på hur en sådan skulle kunna se ut. Återkommer när mer information finns.

Klädförvaring

Vi har en lösning för klädförvaring på Rolfstorp skola. Hängare kommer att sättas upp på skolan under veckan.

Rektorsutbildning

Under veckan tisdag till torsdag kommer jag att åka på mitt första internat på rektorsutbildningen. Jag kommer därför endast att sporadiskt svara på mejl och i telefon etc. Akuta ärenden hänvisas till Lars-Göran Helgstedt rektor på Göthrik skola.

Skola 24

Under veckan kommer vi att starta igång arbete med Skola 24. Sjukanmälningar sker nu via skola24 förutom för F-klass där sjukanmälningar sker som vanligt. Det finns flera olika funktioner i skola24 och vi får se vilka av dessa som vi kommer att använda. Som det ser ut nu kommer vi att börja med att scheman finns där och frånvaroanmälan. På Skällinge skola kommer schemat att dröja någon vecka.

Tobias Ramstedt

Rektor Rolfstorp och Skällinge skolor.