Scheman, Slöjd och Skolinspektionen

OBS: Återpublicerad. Nyhet från fredag den 5 september.

Hej!

Från och med på måndag kommer vi att ha nya scheman. Den senaste förändringen beror på att vi inte kommer att nyttja vår barack för slöjd. Nya scheman delas ut under dagen.

Istället kommer barnen i åk 7-9 att ha slöjd på Göthrik skola under året, bättre lokaler och bättre förutsättningar. Det blev klart med bussarna igår och definitiva tider anslås under dagen. 7b har slöjd först på morgonen., och 8b har slöjd sist på dagen. Bussar går till och från Rolfstorp under hela dagen.

Det var en artikel i HN i tisdags med anledning av den kritik som riktats mot skolan. Jag vill förtydliga att vi har tagit till oss av kritiken och startat ett omfattande arbete med de punkter som lyftes fram i rapporten. Skolinspektionen hade ett uppföljningsbesök här under onsdagen och de var nöjda med det arbete vi gjort så här långt. Vår handlingspan har också fått tummen upp av SI, så jag har goda förhoppningar om att vi kommer kunna möta samtliga de krav som ställts på skolan innan året är slut.

Vi syns på föräldramöten nästa vecka.

Tobias Ramstedt
Rektor.