Hej!
Vi har nu kommit en bra bit på vägen i planeringen inför terminsstart höstterminen 2014.  Vi har från personal och skolledningarnas sida synen att dessa tre skolor bildar en gemensam enhet där vi kommer att samverka i hög grad i så väl pedagogiska frågor som i elevhälsoarbete.
Just nu arbetar personalen med överlämningar mellan enheterna, planering av nästa läsår och klass- och gruppindelningar.
I elevhälsan ser vi just nu över ärendehantering, dokumentation och praktiska rutiner. Allt detta för att vi skall underlätta övergångarna mellan de olika skolorna och för att eleverna skall känna igen sig i arbetet och på så sätt få en ökad trygghet.
Vad gäller arbetslagen på respektive skola är de i praktiken klara och information om detta kommer att komma ut på respektive skolas hemsida. Detta gäller i första hand Göthrik där de största förändringarna kommer att ske.
Busstider och skoldagstider är inte helt spikat än utan vi har möte med bussbolagen tisdagen den 20:e maj och vi går ut med information direkt i samband när vi vet.
Vi har fått flera förfrågningar om föräldramöten innan sommaren. Vi kommer inte att ha någon möjlighet att hålla några möten innan sommaren. Däremot kommer en inbjudan att gå ut i samband med terminsstart. Föräldramöten planeras till september månad. Vidare information om nästa läsår kommer att publiceras på respektive skolas hemsida.
Lars-Göran och Tobias