Information om klassindelningar i höst

Hej!

Det har kommit en del frågor om de nya klasserna inför hösten. Nuläget ser ut som följer: lärarna i de nya arbetslagen arbetar för fullt med att sätta samman klasserna inför hösten, där de beaktar såväl pedagogiska som sociala aspekter och detta arbete beräknas vara klart och definitiv färdigt i samband med våra planeringsdagar efter skolavslutningen. Information om vilken klass respektive elev har hamnat i kommer således att meddelas i samband med detta. Eleverna kommer att få träffa sina nya kompisar under våren då ett par olika aktivitetsdagar är inplanerade dock kommer de inte vara indelade i klasser utan 4-6 på Göthrik har en dag och 7-9 på Rolfstorp har en dag.

Vidare är föräldramöte inplanerat till september 2014.

Frågor och funderingar kring klassindelning inför hösten riktas till respektive rektor via mejl.

Tobias och Lars-Göran