Information från Varbergs omsorg

Stöd till föräldrar och barn

I årets utskick till alla föräldrar i Varberg så bifogar vi också information om olika stödinsatser som kommunen erbjuder föräldrar och barn i Varbergs kommun. Att arbeta för ungdomars och barns hälsa är ett prioriterat område för Varbergs kommun.
Barn, unga och familjer kan råka ut för problem som är svåra att lösa på egen hand, då finns bland annat stöd att få från Varbergs omsorg. Varbergs Omsorg är en del av Varbergs kommun som erbjuder kostadsfritt stöd till barn, ungdomar och familjer. Du kan till exempel få stöd i föräldrarollen i våra föräldrautbildningar och vi har också barn- och tonårsverksamhet samt ungdomsrådgivning. Vi finns till för dig. Alla verksamheterna lyder under sekretesslagen.