Information om stormen Sven!

Förskola och skola som vanligt under stormen Sven
Stormen Sven är på väg in över Halland. Som prognosen ser ut just nu kommer barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter vara öppna som vanlig under eftermiddagen och i morgon fredag. Dock kan störningar i kollektiv- och skolskjutstrafiken förekomma främst på fredagsmorgonen.
Skolskjuts
Stormvarning klass 2 är utfärdad för Halland med start på torsdagskvällen. Detta kan medföra störningar i kollektiv- och skolskjutstrafiken främst på fredagsmorgon. Risk för både försenade turer samt inställda turer föreligger. Det är upp till varje trafikoperatör samt i förlängningen varje chaufför att göra bedömningen om fordonet kan framföras på ett säkert sätt och de äger rätten att besluta om hur trafiken kommer trafikeras. Säkerheten för resenären kommer alltid främst i dessa lägen.
Hallandstrafiken rekommenderar att inte lämna yngre barn ensamma i morgon eftersom information om eventuella störningar i kollektiv- och skolskjutstrafiken kan komma väldigt sent.
Prognosen kan komma att ändras – håll dig uppdaterad här på http://www.varberg.se
Observera att prognosen kan komma att ändras. Du som vårdnadshavare kan hålla dig uppdaterad genom att följa informationen här på http://www.varberg.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s