Hela skolan joggar

Skoljoggen

Onsdagen den 11/9 har vi Skoljoggen på Rolfstorp skola. Eleverna i år 6-9 samlas ombytta uppe på Gunnevi idrottsplats kl.12.15 för en gemensam uppvärmning. Sedan är det dags för själva joggandet. Man kan välja att promenera, småjogga eller springa på tid. Den snitslade banan är ca 6 km och flera lärare kommer att vara med längs vägen.

I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland elever, skolpersonal och föräldrar till en förmånstagare. Åren 2012-2016 är förmånstagaren SOS Barnbyar.
Det finns tre alternativ för att skänka pengar:

1. Lägga en slant i en insamlingsbössa uppe på Gunnevi idrottsplats.

2. Sätta in ett bidrag på Bankgiro: 901-1263 eller Plusgiro: 90 11 26-3.

3. SMS:a till 72930 och skriv Skoljoggen 20 eller Skoljoggen 40 för att skänka 20 kr eller 40 kr. De tar endast emot dessa 2 belopp via sms. Det går naturligtvis bra att sms:a flera gånger om man vill.

Ta med kläder efter väder, ett gott humör och kanske en flaska vatten och en frukt! Vi hoppas på en härlig dag med glada miner, vackert höstväder och spänstiga prestationer!

Läs föräldrabrev från Skolidrottsförbundet (pdf-fil)

Lycka till! /Lärarna