Avslutningstider för år 7-9 på Rolfstorp skola

Terminen lider mot sitt slut och ett förhoppningsvis skönt sommarlov väntar.  De sista dagarna ser ut enligt följande:

Fredagen den 7/6:  9AB åker till Varberg för att bowla. Övriga elever har vanlig skoldag.

Måndagen den 10/6: Eleverna i 9AB lämnar in sina datorer. Vanlig skoldag för övrigt.

Tisdagen den 11/6:  Kassajakt på förmiddagen. På eftermiddagen städer eleverna sina skåp och umgås med sina klassföreståndare.

Onsdagen den 12/6 : På förmiddagen samlas vi på Gunnevi för att leka och umgås. Eleverna i 7AB och 8AB slutar ca 11.30. Eleverna i 7AB och 8AB får ingen skolmat denna dagen och det går inga bussar hem när dessa elever slutar. Antingen får de ordna skjuts hem själva eller vänta till ordinarie bussar går hem vid 15.15.

Eleverna i 9AB äter avslutningslunch med personalen kl. 13.00

Torsdagen den 13/6:  Skolavslutning. Eleverna i år 7-9 träffas med sina klassföreståndare kl 10.30 på skolan, för en stund samkväm Skolavslutningen är i idrottshallen 11.45.

Skolavslutningsdagen går bussarna 1timme och 15 minuter senare än ordinarie tid till skolan. Inga skolbussar hem denna dagen.

Vi vill passa på och tacka för detta läsåret och ser fram emot ett nytt spännande läsår. /Personalen i arbetslag 7-9