Cykeldag den 5 juni för år 7-9

Snart är det dags igen för den traditionsenliga cykeldagen för år 7-9 på Rolfstorps skola.

INFORMATION
Kontrollerna är öppna kl 09:00 till kl.12.00.  Ni påbörjar och avslutar rundan där det passar er bäst.
Kartan/startkortet får ni vid den första kontrollen ni kommer till. Se till att ni blir avprickade vid alla kontrollerna.  När ni har åkt hela rundan lämnar ni in startkortet till lärare på plats. Efter cykelrundan slutar ni för dagen. Det kommer att finnas en servicebil ute på rundan som eleverna kan ringa till under färden om det uppstår problem (tel.nummer på startkortet).

Se till att ha en fungerande cykel och en cykelhjälm. Hjälm är ett måste!

Ta med er egen matsäck och dricka. Det smakar extra gott när man är ute och rör på sig.

De elever som inte vill/kan cykla denna dag ska gå en promenad. Den startar kl.09.00 från Rolfstorps skola. Där kommer en lärare möta upp. När ni har gått färdigt rundan slutar ni för dagen. Skolskjutsar kommer att gå de ordinare tiderna.

Vi ställer inte in friluftsdagen på grund av dåligt väder. Väderprognosen för onsdagen den 5 juni är sol och medvind på hela banan.

OBS: Det är extra viktigt att ni som vårdnadshavare anmäler ev. sjukfrånvaro denna dag. RIng gärna innan kl.08.45!

Kontroller:
Rolfstorp skola
Valinge kyrka
Gamla Ica-krysset
Havkärr
Skällingesjön

Hela rundan

Så här cyklar vi genom Rolfstorp
/Lärarna