Beslut om förändrad skolorganisation

Måndagen den 22 april fattade barn- och utbildningsnämnden beslut om skolorganisation och förändringar av upptagningsområden för Skällinge, Göthrik och Rolfstorp. Beslutet innebär följande: 

Skällinge skola blir en F-3 skola 
Skällinge skola blir en F-3 skola med fritidshem för elever som bor i Skällinge skolas upptagningsområde från och med läsåret 2014/2015. 

Göthriks skola blir en F-6 skola 
Göthriks skola blir en F-3 skola med fritidshem för elever som bor i Göthriks skolas upptagningsområde och en 4-6 skola med fritidshem för elever inom upptagningsområdet för Skällinge, Göthrik och Rolfstorp skolor från och med läsåret 2014/2015. Fritidshem för elever i åk 4-5 kommer också att erbjudas i Skällinge och Rolfstorp. 

Rolfstorps skola blir en F-3 och 7-9 skolaRolfstorps skola blir en F-3 skola med fritidshem för elever som bor i Rolfstorps skolas upptagningsområde och en 7-9 skola för elever inom upptagningsområdet för Skällinge, Göthrik och Rolfstorp skolor från och med läsåret 2014/2015. 

Blixtorp (nyckelkod 0702)Vårdnadshavare boende i Blixtorp ges möjlighet att välja endera Mariedalsskolan/Almers skola eller Göthrik skola och med möjlighet till skolskjuts i enlighet med Varbergs kommuns skolskjutsregler.

Läsåret 2013/2014 kommer Skällinge skola, Göthriks skola och Rolfstorps skola behålla sin nuvarande organisation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s