OS-dag och Skoljoggen tisdagen den 11 september

OS-dagen

Ingen kan ha missat att de olympiska spelen har pågått under sommaren. Nu fortsätter vi lokalt här på Rolfstorps skola. På tisdag förmiddag tävlar eleverna (år 1-9) för varsitt land i en åldersblandad grupp, där nians elever är gruppledare för respektive land.

Samling: kl.09.00 på grusplanen. Omklädning sker i skolans omklädningsrum. Se till att ha med kläder efter väder. Tävlingarna tar slut strax efter kl.12. Därefter går år 1-5 efter ordinarie schema. År 7-9 förbereder sig då för Skoljoggen som börjar kl.13.00.

Skoljoggen

Samling kl. 13.00 uppe på Gunnevi idrottsplats. Sedan är det dags för själva joggandet. Man kan välja att promenera, småjogga eller springa på tid. Den snitslade banan är 6 km lång och flera lärare kommer att vara med längs vägen.

Skoljoggen har i år ett samarbete med SOS Barnbyar. Vill du skänka en springsplant kan du göra du på tre sätt:
1. Lägga en slant i en insamlingsbössa uppe på Gunneivi idrottsplats.

2. Ni kan sätta in ert bidrag på Bankgiro: 901-1263 eller Plusgiro: 90 11 26-3.

3. Det går också att SMS:a till 72930. Skriv Skoljoggen, följt av belopp. Ni väljer hur mycket ni vill ge bland följande summor:
Skoljoggen 10
Skoljoggen 20