Nyanställd rektor!

Mitt namn är Hans Stein och jag är nyanställd rektor på Rolfstorp och Skällinge skolor. Närmast kommer jag från Ängelholms kommun där jag arbetat som högstadielärare och IT-pedagogog.
Framför oss har vi ett spännande läsår med en del nyheter. Bland annat kommer elever i årskurs sex att få betyg, och alla elever från årskurs sex och uppåt förses med en personlig dator. Även om de yngre eleverna inte omfattas av satsningen i år kommer även de att få större tillgång till datorer, eftersom det blir en del pc-datorer över på högstadiet.
Inom kort kommer jag att sammankalla ett möte med föräldrarådet. Jag vill uppmana föräldrar som är intresserade av skolfrågor och som vill påverka att delta!
Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta mig per telefon eller e-post.
Hans Stein
Rektor Rolfstorp och Skällinge skolor