Hålltider sista veckan!

Nu är det snart sommarlov och så här på upploppet har vi även lite annat än traditionella lektioner för oss. Upplägget är som följer:

Fredag 8/6
Tjejerna i år 9 är komplediga för DISA-projektet som de haft under våren. Killarna har en mysdag med värderingsövningar, fika och diverse sportaktiviteter.

Måndag 11/6
Vanlig dag på förmiddagen. Städning och skåptömning för de äldre eleverna på eftermiddagen. Ta gärna med en påse att lägga saker som ska sparas i. Om man tappat bort sin skåpnyckel kostar det 75 kr, som vi gärna vill ha innan sommaren.

Tisdag 12/6
Den traditionella kassajakten äger rum på förmiddagen. Tänk på att eleverna ska ha kläder som tål promenad i alla väder! Efter kassajakten är det lunch och lektioner som vanligt för de yngre eleverna. För år 6-9 blir det fotbollsturnering på eftermiddagen. Bussar går som vanligt.

Onsdag 13/6
År 6-9 har lekförmiddag på Gunnevi. Vi rekommenderar oömma kläder och gärna vattenflaska och mellanmål. Aktiviteterna avslutas runt klockan 11 och då är skoldagen slut för år 6-8. Observera att det inte går några bussar hem och att det heller inte serveras skollunch.
12.30 börjar den mytomspunna och oförglömliga avslutningslunchen för niorna. ( Den varar i ca 1.5 timme.)

Torsdag 14/6
Den magiska avslutningsdagen! I år kommer båda avslutningarna att vara i skolans idrottshall. För år F – 6  börjar det klockan 8.30 och vi vill att eleverna är på plats 8.15. Det går ingen buss för dem.
De äldre elevernas dag börjar med samling klassvis  9.00 för lite avskedsmys. 10.00 börjar deras avslutning i idrottshallen och den håller på i ca 45 minuter.

Och sedan våra vänner, breder det efterlängtade, löftesrika och alldeles alldeles underbara sommarlovet ut sig, fullt av soldränkta dagar och humlesurr. Och efter en mindre evighet, borta vid horisonten, lurar en ny termin 22 augusti. Men det är, än så länge, en helt annan historia.

En fin sommar önskar alla vi på Rolfstorps skola!