Cykeldag för Rolfstorp skola onsdagen den 16/5

UPPDATERING!

Måndag 14 maj: På grund av personalbrist kan vi inte erbjuda promenad från både Rolfstorp och Skällinge. De som promenerar utgår från Rolfstorp. Buss till Rolfstorp på morgonen går som vanligt.

Kontroller:
Ica Rolfstorp
Valinge kyrka
Gamla Ica-krysset
Skällingesjön

Snart är det dags för den traditionsenliga cykeldagen. Detta år är det endast år 6 till 8 som deltar. År 9 är lediga hela denna dag, då de har en del ”komp” att plocka ut.

Kontrollerna är öppna kl 09:00 till 12.00. Se till att ni blir avprickade vid alla kontrollerna. Ni påbörjar och avslutar rundan där det passar er bäst. Kartan/startkortet får ni vid den första kontrollen ni kommer till. När ni har åkt hela rundan lämnar ni in startkortet. Ni måste passera alla kontroller på rundan! När ni har cyklat hela rundan slutar ni för dagen.

Se till att ha en fungerande cykel och en cykelhjälm. Hjälm är ett måste!

Ta med er egen matsäck och dricka, det smakar extra gott när man är ute och rör på sig.

De elever som inte vill/kan cykla denna dag ska gå en promenad. Den startar kl.09.00 från Rolfstorps skola. Där kommer en lärare möta upp för en gemensam promenad. När ni har gått färdigt rundan slutar ni för dagen.

Det serveras skollunch som vanligt för de elever som vill ha det.

Vi ställer inte in friluftsdagen på grund av dåligt väder. Väderprognosen för onsdagen den 16 maj är sol och medvind på hela banan.

Hela rundan

Så här cyklar vi genom Rolfstorp
/Lärarna