Uteperiod i idrotten

Från och med nästa vecka (19) börjar uteperioden i idrott och hälsa på Rolfstorp skola. Detta gäller för år 1-9.

Om det regnar/snöar/haglar är vi med största sannolikhet inomhus. Eftersom det kan vara svårt att förutse vädret kan det vara bra att ha med sig ett extra par skor till skolan – ett par för inomhusbruk och ett för utomhusbruk. Kanske kan eleven ha ett par skor i sitt skåp om utrymme finns. Om eleven enbart har uteskor med sig och det visar sig bli dåligt väder har eleven möjlighet att delta inomhus utan skor.

Tänk på att även om solen skiner kan vindarna vara kalla. Ha med överdragskläder om möjligt.

Tills slut en stilla vädjan till vårdnadshavare i år 1-3. Kolla gärna av så att barnen kan knyta sina skor. Mycket av lektionstiden går åt till att just knyta eller justera skosnören. Tack på förhand.

Peter Svensson