Välkommen på öppet hus!

Nu är det dags för vårt årliga öppet hus här på Rolfstorps skola. Boka 8 maj mellan 18.00 och 20.00, alla ni som har barn som går i år 6 – 8. Niorna är inte med i år, eftersom de inte kommer att beröras av höstens datorsatsning som vi kommer att diskutera under kvällen.
Tillställningen börjar med att våra IT-pedagoger berättar om hur Varbergs Kommun har tänkt kring datorprojektet 1 till 1. De kommer att berätta lite om hur datorerna är avsedda att användas i undervisningen och vad det kan vara bra att tänka på som förälder när eleverna får sina datorer. Eleverna kommer också att lyssna på den här informationen.
Efter datorpratet finns det möjlighet att gå runt i de olika salarna och se på lite av det vi pysslar med hela dagarna. Vi kommer att visa en del elevarbeten och det kommer att pågå ett antal lektioner som föräldrarna gärna får delta i.
För eleverna är detta en obligatorisk ”skoldag” som ger dem kompledigt efter cykeldagen 16 maj. De flesta elever kommer den dagen att sluta kring lunch.
Har man lust att fika under kvällen är det bra att ta med lite kontanter, eftersom våra åttor säljer kaffe och smarriga kakor för att finansiera sin klassresa.
Detta är helt enkelt en kväll man inte vill missa!
Varmt välkomna önskar alla vi pedagoger på Rolfstorps skola