Hela skolan joggar!

Nu på tisdag 13/9 har vi skoljogg  för Rolfstorps elever på förmiddagen. Alla elever ska samlas ombytta uppe vid Gunnevi kl.08.55  för en gemensam uppvärmning som ett par åttondeklassare håller i. År F – 4 går upp till Gunnevi ihop med sina klasslärare.

Sedan är det dags för själva joggandet. Man kan välja att promenera, småjogga eller springa på tid. Den snitslade banan är 6 km och flera lärare kommer att vara med längs vägen. Mattelärare Roger bjuder på vatten någonstans på vägen!

Efter rundan är det lunch enligt ordinarie schema och på eftermiddagen är det vanliga lektioner. Ta med kläder efter väder, ett gott humör och kanske en flaska vatten och en frukt!

Den brunmarkerade vägen är där eleverna ska springa.

Skoljoggen har sedan många år ett samarbete med Barncancerfonden. Om man vill skänka en springslant finns det en insamlingsbössa uppe på Gunnevi. Alternativt kan man skänka via sms (klicka här för instruktioner).

Vi hoppas på en härlig dag med glada miner, vackert höstväder och spänstiga prestationer!
Lärarna genom Alexandra och Peter