Det är mycket nu – information till år 7-9 om de sista dagarna på terminen!

Hej!
Det börjar dra ihop sig till sommarlov och under slutet av terminen kommer vi att ha en del schemabrytande aktiviteter för eleverna i år 7-9.

Måndag 13 juni:
Den legendariska kassajakten går av stapeln. Eleverna är indelade i åldersblandade lag och kommer att utföra uppdrag längs en bana. Kassajakten börjar 09.00 och håller på fram till lunch. På eftermiddagen städar eleverna skåp och har en klassaktivitet med sina klassföreståndare. Därefter kommer eleverna att få bevittna någon sorts sporttävling där eleverna i år 9 får möta våra atletiska lärare.
Bussar går som vanligt på måndagen.

Tisdag 14 juni:
Lekdag på Gunnevi idrottplats. Årets nior håller i aktiviteterna där eleverna får tävla i många kreativa och kluriga grenar. Eleverna bör ha relativt oömma kläder som passar vädret. Det kan vara bra att ha något att dricka med sig. Lekarna börjar 09.00 och avslutas 12.00. Då är skoldagen slut för år 7 och 8. År 9 har sin traditionella avslutningslunch 13.00.
OBS:Den här dagen serveras ingen lunch för år 7 och 8 och det går inga bussar hem.

Onsdag 15 juni:
Den magiska avslutningsdagen! Det går skolskjutsar till skolan som vanligt och klasserna träffas med sina klassföreståndare 09.00 och fikar.
10.00 börjar själva avslutningen där alla är välkomna. I år hålls ceremonin i skolans idrottshall på elevernas begäran.Vi vågar utlova både skratt och lite tårar, så ta med näsdukar!
OBS: Efter avslutningen är skoldagen slut. Det serveras ingen lunch till eleverna och det går inga bussar hem.

Och sedan – sommarlov! För elevernas del sträcker det sig till den 21 augusti. Det är de värda, tycker vi!

Vi på skolan vill passa på att tacka för det här läsåret och önska alla en skön, varm, solig och rolig sommar!!!

/ Lärarna genom Alexandra